pedaltræner med display

Pedaltræner med display

Hold konditionen ved lige med en pedaltræner

Det er ikke lige alle dage, man kan få sig selv hanket op til at tage en cykeltur, hvad end det er i naturen, på vejene, eller motioncyklen i stuen. Og det er også helt okay.

Med en pedaltræner, har du mulighed for at få bentøjet kørende stort set alle steder fra, selv når du ikke rigtig føler for det. Alt det kræver er, at du sidder ned, smækker fødderne på pedalerne og tramper afsted. Fuldstændig i det tempo og med den modstand, du føler for.

Fordelen ved en pedaltræner er, at du kan være produktiv samtidig med, at du vedligeholder dine benmuskler, og får øget dit blodomløb. Sidstnævnte er specielt vigtigt, hvis du spenderer det meste af din dag på en stol.

Konditræning lige hvor du sidder

Uanset om du sidder på et kontor og arbejder, i stuen og ser fjernsyn, eller sidder et helt tredje sted og laver noget andet, kan du gøre dine ben og dig selv den smule gladere, ved at holde dem i bevægelse.

Pedaltræneren har et lille display, så du nemt kan holde styr på, hvor mange omdrejninger du “cykler” med, hvor længe du har været igang, samt hvor mange kalorier du har forbrændt på det. Det er nemlig også en bonus, vægttab. Det vil aldrig kunne slå en rask tur i det fri, men lidt ekstra kalorieforbrænding plejer ofte at være ganske velkommen.

Derudover kan du med skruen kontrollere, hvor stor modstand du ønsker at have.

Du kan finde pedaltræneren her